Owning my power

 Het zorgen voor de ander is een rode draad in mijn leven. Een sfeer creëren, een event plannen, zorgen dat iedereen zich goed voelt, daar ben ik echt heel goed in. Als gastvrouw en eventplanner omarm ik mijn innerHestia, de Griekse godin van vuur en huiselijke haard. Ik zorg dat elk event waar ik als Hestia wordt ingehuurd een magisch randje krijgt.

Ja, zorgen voor een ander heb ik altijd gedaan. Inmiddels sta ik tijdens dat zorgen volledig in mijn eigen kracht, geniet ik van elk moment en krijg er zelf juist bakken energie van. Dat is echter niet altijd zo geweest. Al heel jong leerde ik hoe ik mezelf moest wegcijferen. Ik was anders, creatief en actief. Maar dat paste niet in de omgeving waar ik opgroeide. Wie ik was moest ik aan de kant zetten en vooral zorgen dat ik me aan paste aan de wensen van anderen.

Terwijl ik zorgde dat iedereen het naar zijn zin had, liep ik mezelf volledig voorbij. En dat ben ik ook na mijn jeugd blijven doen.

Met vallen en opstaan heb ik geleerd om mijn eigen grenzen te leren herkennen en respecteren. Ik heb ontdekt waar ik echt gelukkig van werd en hoe ik actie kon ondernemen om mijn doelen te bereiken.

De mooiste ontdekking die ik heb gedaan is dat wat ik ooit zag als iets negatiefs, dat ik anders, creatief en actief ben, dat dit juist mijn grootste kracht is. Mijn jeugd heeft ervoor gezorgd dat mijn intuïtie heel scherp is. Ik voel wat er nodig is om de juiste sfeer te creëren, weet waar ik mensen kan ontzorgen en ben ook nog eens dol op organiseren.

Hestia Linda

Vanuit deze ontdekking is mijn bedrijf Hestia Linda ontstaan. Als Hestia organiseer, coördineer en plan ik evenementen. Creatieve ondernemers geven een evenement, een training of een bijeenkomst en ik zorg dat iedereen zich welkom voelt. Ik neem ze alles uit handen waar ze niet aan kunnen of willen denken. Ik zorg voor iedereen die op het evenement komt, maar ik zorg ook zeker voor de ondernemer zelf. Het belangrijkste is dat zij zorgeloos in de spotlight kunnen staan, dan zorg ik voor de rest.

 

Een van de eerste evenementen waar ik als gastvrouw werkte was het evenement van Yvette van den Berg. Zij is een fantastische storyteller en had een magisch evenement gepland in de Efteling. Tijdens deze dag mocht ik aanwezig zijn als Hestia en zorgde ik dat alles vlekkeloos verliep.

“Linda houdt niet alleen in de gaten of bezoekers en/of deelnemers zich welkom en ontspannen voelen, maar ook of ík me ontspannen en welkom voel. Ja, welkom op mijn eigen trainingen en events! Dat is minder vanzelfsprekend dan je zou denken. Linda vormt die schakel, ze zorgt dat ik en mijn bezoekers ons welkom en gedragen voelen, waardoor we een veel meer ontspannen connectie kunnen maken. En dat verhoogt míjn energie en daarmee de kracht van mijn werk, en het verhoogt de energie van de deelnemers waardoor dat werk vervolgens met meer impact kan landen. Het inhuren van Linda maakt het verschil tussen een hele goede bijeenkomst neerzetten en een onvergetelijke bijeenkomst neerzetten.”

                                                     -Yvette van den Berg

 

 Uniek

 Dat het mijn grote passie is om andere ondernemers te laten shinen, is inmiddels wel duidelijk denk ik. Ik vind niets leuker dan mensen helemaal in hun element te zien, te zorgen dat hun evenement een echte belevenis is en ze het gevoel te geven dat ze zich over de organisatie geen zorgen hoeven te maken.

 

En wie ben ik dan, naast Hestia? Ik ben niet in een hokje te stoppen. Ik hou van rockmuziek en organiseer graag het oktoberfest met bijpassende muziek. Ik speel graag bordspellen en ben dol op Amerikaanse oldtimers. Ik hou van mensen om heen en geniet ook onwijs van tijd voor mezelf. Ik ben een spirituele en nuchtere vrouw. Ik ben tegelijkertijd lief, aardig en ook heel stoer.

 

Waar ik echt heel blij van word? De Efteling! Ja, daar mag je me ‘s nachts voor wakker maken. In de Efteling komt alles samen waar ik gelukkig van word: de gezelligheid, de mooie verhalen en de magie. Niet alleen de magie van de attracties, maar juist van het park. Je kan me daar vinden op de meest rustige plekjes, omringd door prachtige bomen en planten, genietend van de mooie omgeving.

 

Ik ontzorg jou en geef je een magische belevenis

 Gastvrijheid, het zorgen voor anderen en een magische sfeer creëren zijn nu de rode draden in mijn leven. Heb jij plannen voor een fantastisch evenement, leuke training of mooie bijeenkomst? Neem dan contact op en dan bespreken we samen wat ik voor jou kan